СП до Администраторскиот и модераторскиот тим на Фемина, кои што се грижат за се да биде во најдобар ред на форумот...И да не заборавам СП до сите форумџики кои го прават форумот толку прекрасен, со нивните мислења, идеи и ставови! http://www.youtube.com/watch?v=8tiPAvmy3eA
СП до Ким, Сесилија, Бројчето(вечно со проблеми ), Тедибер, ТедиГреј, Анастасија, Среќичка(послдниве две форумџики ми запнаа за око), До генрациите Кате и Гоу, До Хипи, Лилит и Офи(некако секогаш во иста група ми спаѓате ) Фиарлес, Марама(се надевам се на крај ќе испадне добро ) Па толку за денес.
СП до тебе Виножитке, гледам дека сега повеќе си тука, почесто ни пишуваш, што навистина ми е драго. Па вака ми натекна, СП до членките кои први ги запознав тука, и сеуште се тука
Поздрав до креаторката на листава форумџики кои сакам да ги поздравам а тоа е Џули, откако ја разгледав истата додадов неколку , пак си мислам дека заборавив некого , затоа ги поздравувам сите кои не се тука Ариел, Виножитка, Трендафилка, Хпица, Гоу, Офи, Ози, Иренна, Лукс, Фемина90, Аннатх, Неса, Пирамид, Сесилија, Рената77, Катето, Лолипоп, Анфејтфул, Вуманинлав, Нина24, Лилит, Шилеа, Гордана, Бокичка, Вери, Викичето, Багуфче, Душица, Беатрис, Елигј, Мацуш, Смајли, Лукс, Ангелче, Тенкаи, Спичлес, Бројче, Бона, Ким, Вајлд грл, Вајлд чајлд, Тенкаи, Тедибеар, Душица, Фиарлес, Аннии, Докторката, Анннни, Бијорселф, Скарлет88, Харлоу, Карак, Волфче, Розич, Одисеја, Саншајн88, Лакримоса, ФеминаСк, Мимс-89, Старфиш, Џоел, Алис, Мина, Карина, Кенди, Миссиндепендент, Миссс, Мацаааа, Лина24, Дејзи, Мачочфимејл, Бејб, Свитхарт, Мацции, Марама, Дол, Магнолија, Скај ејнџел, Скај грл, Шугарнн, Савана, Грл1985, Мунлајт грл, Солзушка, Срцулка, Сенца пароле, Хепи грл, Секси бејби22, XСтронгрX, Ненушка, Ла чика,АнаП, Звездакоска, Кикето, Маја8, Барби, Брајт, БатерфлајМими, Мартинченце, Катакомба, Велешанка, Ема Ск, Пеперутка, Кристина, Емили 20, Ред роуз, Иванчето84, Лудото, Чирибирибела, БоаВиста, Кукличка, Снејк, Енџи, Викито, Дгрл, Тенис бејб, Лудача, Бланка, Марли, Тања6.
за сите омилени девојки кој макотрпно работат на угледот на фемина, кој редат теми по теми кој како мене знаат да покиснат и да потрачарат без да набројувам на сите ќе ви пратам
СП и најголем поздрав со сета почит до Озбилна Жена. Многу научив од неа на форумов и и` посакувам се` најубаво понатаму во животот. Ако најдеш време да се „прикрадеш“ некогаш наврати на форумов.
Па ајде и мисс да упати неколку СП до КИМ ми фалиш девојко заедно со нашите глупости до ОзбилнаЖена и искрено се надевам дека ќе наврати понекогаш со уште по некој совет за нас младите-лудите До Квин ..една од најмилите до Тедии која што ја "Видов" пред некој ден до Мимс ...просто ме наежи со постот во СДК до СексиЛејди нова е ама некако си ја засакав до Скај-иста крв до Душица која уште ја чекам за вожњата до БоаВиста Карина Оффи Лоли Горде Џули Виножитка Боки Бројче Пирамидка Лудото Гоу Вајл Багуфче Катка Спичлес БебетоБу Специфик СензаПароле Kaте Карак и сите останати што ги заборавив
Нааај Сп до ОзбилнаЖена што се зачлени на форумот да сподели со нас преубави мислења. До Вајлд која што скоро ја забележав и има интересни мислења.
СП до Гоу, Вајлд Чајлд, Кате21, Хипица, Гордана10, Марли, Тања6, Бебикети, Енца.69, Бројче, Глоу, ЛаФиј, Фри, Катја.ефремова, Ариел (првите кои ги запознав во форумот ), Озбилна Жена, Тедибиер, Емче-Кремче, Мелани, Џули, Виножитка, Трендафилка, Офи, Ози, Иренна, Лукс, Фемина90, Аннатх, Пирамид, Сесилија, Лолипоп, Анфејтфул, Воменинлав, Нина24, Лилит, Шилеа, Вери, Викиче, Багуфче, Душица, Мацуш, Лукс, Ангелче, Тенкаи, Спичлес, Ким, Вајлд грл, Фиарлес, Докторката, Анни, БУ, Скарлет88, Харлоу, Карак, Саншајн88, Лакримоса, ФеминаСк, Мимс-89, Старфиш, Карина8, Мисснезависна, Миссс, Дејзи, Марама, Скај ејнџел, Скај грл, Шугарнн, Савана, Сенца пароле, Хепи грл, XСтронгрX, Ненушка, Кикето, Брајт, Катакомба, Ема Ск, Спечлес, Ред роуз, БоаВиста, Снејк, Асталависта, Хајди... знам дека пак заборавив некоја, ќе ми простите нели
Нај Специјален Поздрав до Мис-Независна. Таа беше првата што ја забележав на форумов и најмногу ја сакам. И има најубав аватар Сп до: ОзбилнаЖена Вајлд Ким Квин Мимс Теди БоаВиста Оффи Лолипоп Гордана Џули Виножитка Пирамидка Бројче Багуфче Сенза Спичлес Kaте Карак Ариел Трендафилка Хпица Гоу Ози Иренна Лукс Сесилија Лилит Шилеа Душица Фиарлес Аннии Докторката Анннни Волфче Розич Би ју Саншајн88 Старфиш Лакримоса Марамка Скај ејнџел Ненушка Катакомба Кикето Ла чика Скај грл Чирибирибела..... Сп и до сите што ненамерно сум ги заборавила
Најголееееееееееем поздрав до Трендафилка . Најголемо балгодарам до неа и огромна искрена прегратка. До озбилнажена-Се најубаво. До виножитка и Џули77 -Бикчињата мили. до Мимс - не се секирај. Те гушкам. се ке биде добро. До марамката. Си знае веќе да не и повторувам. До миснезависна - пак ке се видиме јас и ти мила. До сексилејди.- те гушкам До бона. - бонче бомбонче се губиш ми фалиш. И до сите на кои им фали гушкање. Ги гушкам и јас. Како Вајлдче гушкалото. Си ја гушкам и неа.
СП пред се до КИМ!!! СП до Карак (те чекам некој ден пак),Ангелчето,Вајлд,Ози(која ја чекам на кафенце),милата Ненушка,Лукс,Горде,Анатх!!! И секако неможе поздрав без Нунка ве олвидаре И сите кои ја помнат дотичната песна и таа ''пијана'' ноќ http://www.youtube.com/watch?v=pRrjt4htXlE
НАЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до Вики44е Исто така најспецијален поздрав и до Мисс-Независна, и до нашите лудости СП до бона, секси лејди, катка, оззи, ненушка
Специјален поздрав до сите будни кои ја чуваат ноќта од будните ова 4 или 5 смена е на форумов ајде редактирај ме ночас у 3 Инсомнија