Петта ќе да е kate Поздрав и од мене за ноќгубниците... Ме измести Таксират у секоја смисла, ми го смени биоритамот =)
Посебен СП до Озбилна жена...Ние си кажавме се И СП до Луксче...мило ми е што и се допаѓаат моите постови ...И јас те сакам срце
Еј,не спомнувај за мрзата..Ништо не ми се прави,а имам за учење,глава да ме заболи! Поздрав и бакнеж и од мене!
сп до блонд ја гушкам и и посакувам побрзо оздравување сп и до сите девојки кој се наспаа и се спремаат да го започнат денот
Еден најголем поздрав до Пирамитка и фала мноооогу за поздравот Пирмитке, чекам детален извештај од тебе знаеш за што И каде си, фалиш тука
Сп до Виножитка која секогаш е спремна да ме ислуша И да ме советува И која максимално ја малтретирам
СП до Трендафилка- форумџиката на годината СП и до Офи и Пирамитка Сп и до Анатх, Ариел, Багуфче, Гоу, Гордана, Хипица, Џули, Ким, Лилит, Лоли, Озбилнажена, Ози, Виножитка, Шилеа, Анфеитфул, Вајлд Чајлд и Бројче
СП до Бона, СексиЛејди, Тедибер, Трендафилка, Блонд, Ким, ЛивингГлам, БоаВиста и до Бројчето и не ме малтретираш мило ми е кога можам да те ислушам и да ти помогнам
Сп до Блонд, Докторката, Тедибеар, Валјд Чајлд, Карак, СексиЛејди, Лукс, Ким, Марама и сп до админки, модераторс
овојпат морам да ја издвојам Трендафилка честитки за титулата ФОРУМЏИКА НА ГОДИНАТА!!! (знаев јас уште кога се објави конкурсот дека ќе победиш ) Поздрав до тебе и да частиш мартини