Специјален поздрав до @Rama . Кога те читам за онаа темната страна, како себе да се гледам до пред неколку години. Будиш многу чувства во мене девојче.
Што да ти кажам на ова....мило ми е се што останало зад тебе @DVAANGELA Посилна си одколку што мислиш
@Rama Ти се воодушевувам на смиреноста со која знаеш да одговориш на секој тука, ти се воодушевувам на добрината со која не учиш и сите нас дека не е невозможно да се има срце со разбирање за сите, ти се воодушевувам на културата со која знаеш на секој да му одговориш и да испочитуваш сечие мислење, ти се воодушевувам на тоа колку си силна и истрајна во борбата со сите неубави мигови кои ти ги носи анксот. Остани таква и знај дека вредиш многу За постовите во СДК Ти испраќам многу прегратки и поддршка Имај убав ден
Фала ти од срце...искрено,ме допреа твоите зборови,мило ми е што можеш да "продреш" во мојата суштина
@RAF Camora @simonka93 @LittleChili Мојата прва заработка од бизнисот. Фала ви на поддршката. Спојлер
Поздрав за @IM.TMKQ поради тоа што секогаш е тука кога на некого му е потребен разговор и несебично одвојува дел од своето време. Ја имаш мојата поддршка во пишувањето на поезија и литературно изразување и пишување на творби и текстови. Имај добра и мирна ноќ. Поздрав и секое добро.
Поздрав до другарите кои не се срамат да зборуваме на дијалект: @IM.TMKQ @RAF Camora @La.loca ,Арно ама никако да се преброиме со другите Топ сте дечки И @Mr. Right Да не се прај на три ипол,јас го барав 100 пати во темана Каде е,тој се врати и ни фала,ни поздрав,ни топ си,ни кисче @ЕденЧлен Одамна не сум те поздравила
Поздрав до @Rama и сите означени плус @Scott Weiland . Сликата е посветена за неговите сограѓани мајтапчии.
Поздрав до @LittleChili очекувам да не дружиш повторно и @RoseRain сакам да ја потсетам на едно ветување , ама знам дека ќе се сетиш за што станува збор. Имајте убав и пријатен ден дами.