Можев, ама кој ќе се осеќа специјално така. Специјален поздрав за @Ketchup зошто кога ќе редам слики во темата за Симс се думам шо му се врти низ глава иако ми викаш дека не е проблем спојвањето мислења. Специјален поздрав за @Vitaly зошто иако имаме свои разлики, јас од сам старт имав високо мислење за тебе. Најчесто не се согласуваме, и тоа е океј, ама од сите со кои не се согладувам ти ми си најмил. Не е иронично мислењето, мислам дека има потреба да нагласам. Специјален поздрав за @Doozy зошто уште ја чекам за кафе ама изгледа ќе ја дочекам колку таа што ме дочека за кафе. Специјален поздрав за @zhap4e & @SV1911 зошто ми сте најголема мотивација во темата за слабеење. Доста е за денес.
Алиш,фала ти на поздравот,поздрав упатувам и до сите погоре означени,и чекајте ме во нашата тема,ќе дојдам за брзо @theowndemon Искрено,многу ме погоди со тоа дека сум била една од најсилните личности...во право си,после се што ме снајде,јас не бев свесна колку сум силна Те гушкам и ја поздравувам @simonna.a и да и кажам дека скроз ја разбирам како се осеќа,оти иста сорта сме П.с еден ден ќе пијаме кафе,жими се ви кажвам(ама да подослабам прво малку).
СП до Бт чупина @theowndemon @Rama @simonna.a @Amellie13 @WORRIED.BT @WildMk ова кафе за со тебе да чкртаме посетне за законите во весничено од сликичено
Еден најспецијален поздрав за @theowndemon Благодарам за поздравот женска! Денес сум во фазон - лубеница, кафе, обврски.
@theowndemon ни го изнареди на сите... поздравот Многу си ми полна со елан некако, да не ти се случило нешто многу убаво?
Нејзиниот ја запросе оти е трудна. Иначе СП до @CaraMia , @Rama , @theowndemon ...фала ви премногу за поддршката Велат најубо е да бидиш то што си,па да продолжиме во таа насока. СП до @Ketchup кој е цар над царевите,срце над срцињата,цаци над цацињата СП до мачињата @Someonespecial and @Tan4ence За сите вас по една верка
@theowndemon, фала на специјалниот поздрав, у последно време забушавам со кафињата, ќе гледам да се поправам. Исто така, фала што ме потсети дека постои темава.
Се реши ти Владе да го видиш десет години порано. Е нема. Ноу Владе. Туку вака ве испоздравив оти ќе заминвам од форумо. Oh wait, that's not my line. Нема да има спас од мене.