@Tetrapak нареден пат ќе те тагнеме за у трета кога ќе е интересно иначе ко белата кола шо ја стаи..вчера видов една таква црвена и дреч зелена
Вакви убави зборови не сум слушнала ни од другарките со кои пораснав и сум постојано заедно до ден денешен Фала ти од срце...и знаеш дека сум тука за тебе секогаш П.с ако доцнам,ама никогаш не заборавам
Јас секогаш што мислам тоа и од срце го кажувам. Не штедам зборови и љубов кога се во прашање драги личности кои животот ми го прават поубав А морам да признаам вие ракчињата сте ми во срце, невозможно е човек да не ве сака Би ве гушкала цел ден и пак ќе ми биде малку Е сега некогаш знам и да ве искарам ама со одбрани зборови
СП до @Anabelle.Amorette Меѓу омилените членки од форумов си ми за читање, а многу пофалби и за иновативното шминкање
Многу си ми ги погодила песнава и изведувачиве, да знаеш! СП и респект до @nena2010, растураш во темиве каде што те читам И до мојата @tessie, не ја заборавам колку ретко и да пишува
СП до @lovestoneddd @Nausicaa @Rama Три дами кои ми оставиле прекрасен впечаток, а никогаш не сум имала прилика да разврзам збор-два со нив. Останете какви што сте.
Специјално поздравче до сите што ме поштуваат и си ги поштувам , знам ќе се препознаат , не ги набројувам ... Ајде со виртуелна частенка да ве почастам на денешен ден пред точно 6 години исто сабота се венчавме со мужето Spoiler: Да се заблажиме
@DAngel Поздрав назад,и да те потсетам дека ми беше мотивација кога се мислев да почнам со Јога Почнав два дена и ми се виде тешко,си реков не е ова за мене,и се вратив на пешачењето