@Yipman2 Јавно пред сите ќе те молам за втора шанса сад или никад? Може и на избори годинава да се удружиме нов профил за тебе ќе напраам на Куба ќе те однесам само прости ми
поздрав до цела фемина. а посебно до друштвото на чет и најнајмногу до Специто @Someonespecial И секако частење за веридбата
@kravce, лец го ту Џапен! Остај тоа Кинезите. https://www.yahoo.com/news/wannabe-ninjas-plague-japan-town-viral-mix-061807858.html
Ситно се одбројува,поздрави и од мене . Ти се врати читам,ако на здравје одморот со нови сили сега со она нашено
Специјален поздрав за: - @Someonespecial затоа што сака да го поправи светот. - @RAF Camora затоа што има многу добра душа, затоа што е убав, затоа што е секси, и за ни едно од ова не верува дека е вистина, затоа што сака ќотек по газ*т! Ниска самодоверба не е изговор!!! - @LollySky & @Joi , затоа што трезвено размислуваат и пишуваат само кога навистина би придонеле на дискусијата. - @HardSex , затоа што е самоуверено копито, со многу знаење на тема 'Политика'. - @Milobebence , затоа што има претерано нежна душа - @lovestoneddd , затоа што е гладна и желна да го почувствува светот со сите свои сетила. По една, камен ладна, лимонада за сите
Ти благодарам на убавите зборови. Поздрав до тебе од мене и до сите кои се означени. Имајте убав и пријатен ден и само убави работи да ви се случуваат. Поздрав и секое добро.