Убаво шо ти го избришале...мислењето мислам иначе од кај ке ме поздравеше Одааааамна никој ме немаше позЗзЗз... Поз назат ♡
Ми помина времето за редактирање па вака морав: Значи интуиција,навистина имам голема.Дури сега ја прочитав @Jas! во една тема,ќе испадне сум ја читнала па ми текнало на неа .Не навистина утрово те помислив мила! Уште еднаш
Sakav da ti pisam deka i jas ja mislev a izutrina i procitav eden post, ama so malava ne uspeav da pisam. I jas ja pozdravuvam.
Малку подолг список одамна немам некој поздравено @Rama @Purplelilac @sanjaeva (ми се допадна твојот пост вчера што си го пишала во врска со ќерка ти и пожарите во Грција) @MagsDestiny (премногу сум ти благодарна за тогаш ) @prominent - зрачиш позитивно со секој твој пост @AnaKarenina @realGirl @marija1907 @theowndemon @SunnyGirl2 @crimson @Someonespecial @Scott Weiland @SummerGirl @Mishela @kukla21 @referentka @makedonkamak @Rabbit @RAF Camora @IM.TMKQ @Anabelle.Amorette @joy1 @carangigia @Yowannty @senjorita-v @simonka93 @Purelove92 @sweet-cherry @poenta @Dream-Girl @Hellobeautiful @winter flower @crazylady @Petra777 @Tan4ence @Belgin1 @stetoskop @DAngel @Sesil @CrazyOne @Doozy Доволно е за денес Има за сечиј вкус Имајте убав понеделнички ден