@Petra777 @Bitter-Sweet @baba Rada @Selest Поздав девојки, имајте убав ден и среќен празник, за многу години.
Те сакам љепотиц! @Mr. Right @makedonkamak @SummerGirl @Amellie13 еве ме другарчиња Некои сигурно славеле тука 3 дена, ја се одморив од нивната негатива (а и понатаму планирам со игнор да го правам тоа), и така. Ама мало морген што ќе ме избркаат И до @Scott Weiland @Tan4ence @DAngel @lovestoneddd и сите останати фини, паметни и БИТНИ луѓенца
@Someonespecial Срцка моја Не те даваме и ние, тебе. Супер што си тука повторно, ти и твојата прекрасна енергија. Пст... Ајде, и од мене едно Нек, пукну, душмани...
По темава се гледа муабетот каде се водеше војната. Ама нема важни, неважни, само посакани, хехе. @Someonespecial шо се три дена, мирна гла. Welcome back.
Три минути пред нов ден го пишам ова, иако честитав веќе, да честитам и тука, среќен роденден @simonna.a сите желби да ти станат реалност, сабајле ти пишев со една рака и затоа кратка порака, ама годинава посреќна од претходната и сите тие убај честитки. На многу им честитам и да им растат поголеми, ама тебе доста ти се, пу- пу машала.
Поздрав @Someonespecial and welcome back Респект за борбеноста и искрените постови низ форумов, сум помислила неколку пати да ти го кажам но незнам од кои причини не сум, и еве прилика да те поздравам и да ти кажам Браво и остани таква каква што си