Еден СП до Багуфче, Скај и Хајди. И еден посебен до Сеси и Трендафилка. И секако до сите феминки кои се пронајдоа во сликичките погоре.
СП до комшијата (неам поима кој е) ама добро ме услужува со нетот! подобар до мојот има, никогаш не паѓа и торенти добро влече! И извини комшија али морам денес да си ја симнам серијата а јас неам нет! од утре нема веќе многу да трошам!
Јас кафенце ќе си земам, и сега реално ќе одам да си го направам, фала марама значи од тебе сега ќе пијам кафе А да не одам во друга тема, почнаа Лисјата?
Фала Ренбоу, жими се ме расположивте сите, а посебно бројчето бидејќи нели, таа ја почна играта. Инаку јас сум љубителка на квалитетно и добро машко Спојлер Алатче
СП до сите мои мили форумџики кои не пропуштам ден да не ги читам. А најСП до Трендафилчето и морам да кажам дека е навистина заслужена титулата Ве гушкам девојкии!
СП до девојките кои вечерва се "напалија" на сликите со згодни маженца Да ви даде Господ по двајца и повеќе такви!
НајСП до нашата победничка, очигледно нашата најчитана феминка - Трендафилка. те гушкам и бакнувам Сп до Мис-Независната - просто си ја обожавкам. Сп и до: ОзбилнаЖена, Вајлд, Ким, Квин, Мимс, Теди, БоаВиста, Оффи, Лолипоп, Гордана, Џули, Виножитка, Пирамидка, Бројче, Багуфче, Сенза, Спичлес, Kaте, Карак, Ариел, Хипица, Гоу, Ози, Иренна, Лукс, Сесилија, Лилит, Шилеа, Душица, Фиарлес, Аннии, Докторката, Анннни, Волфче, Розич, Би ју, Старфиш, Лакримоса, Марамка, Скај ејнџел, Ненушка, Катакомба, Кикето, Ла чика, Скај грл, Чирибела..... И се разбира сп до сите кои ненамерно, несакајќи сум ги заборавила... Ве гушкам сите.
Сп до сите оние на кои им е потребен долг разговор и една гушка. Многу сум збунета, и тешко ми е. Сакам да се испразнам.
Поздрав до сите оние кои се среќни што утре ќе се наспијат дома, ќе си уживаат на топличко под 5 кебиња. Поздрав со сликата од најзгодните девојки со најубави пижами