Ретко ја отварам темава ама дојдов овој пат да ја поздравам @Rama Многу мила си ми, и многу сакам да те читам. Биди силна, и се надевам дека успешно ќе се избориме со анксиозноста
Ти благодарам многу @Rama што се сети на мене, поздрав до тебе и сите останати дами кои се означени. Ја имаш мојата поддршка и ти посакувам да собереш сила и да се избориш со сите проблеми и гордо да застанеш пред сите предизвици. Имајте убава и пријатна вечер дами.
@sweet-cherry Секако дека ќе се избориме,ни случајно да не си помислила поинаку,ама ти кажав немој да се измачуваш без помош @evangelina.ina @DVAANGELA @Jas! поздрав и куп гушки до вас силни жени,мајки и кралици
@Yowannty За енергијата со која зрачиш. За мислењата каде совршено знаеш да доловиш поента. Многу ми се допаѓаат твоите писанија. Биди така. Со задоволство те читам. @lovestoneddd За најубавото, најдоброто освежување на форумов. Остани тоа што си. Се надевам правиот профил го означив. @DAngel Убавино. Го обожавам интелктот кој го поседуваш. Те обожавам абе скроз. @Nigredo Odor Се уште си без конкуренција. Продолжи така.
Сп до @ivi1987 оти ми е мнооогу мила, фина, позитивна и со младешки дух И навистина зрачиш на последнава слика со фустанот, и јас ќе те пофалам  И до @Lianna Anna се радувам секогаш кога ќе те прочитам, и за семејната идила во ФМЌ и со другите уредни и интелигентни постови
@Someonespecial @Rama Не знаете колку многу ми ја разубавивте неделава Навистина овие денови премногу ми требаше поддршка, а особено е значајна ако доаѓа од сакани личности Исто така за првпат (но не и за последен) сакам да го поздравам и @RAF Camora , затоа што е еден од најпаметните и најфини момци на форумов И секако, да си ја поздравам и мојата омилена Црешка, за сета поддршка и разбирање. @cresa-jagoda