ДЕјзи те гушкамммммммммммммммм најсилноооооооо!!! СП до Сеси ,Бројчето,Виножитката,Старфиш,Теди,Пирамитката,Мисчето . Абе СП до ситеееееееееееееее ...многу стеее !!
Сп и од мене до трета смена :geek: И до сите заљубени душички http://www.youtube.com/watch?v=qM_pKUug ... _embedded#!
Сп до скајчето лудо. И до Дејзиии забеганото Те гушкам силноооооооооооооооооооооооо и сп до сите таму што постирале дечковци вака посабајле да ми стане жешко
Специјален поздрав до девојките со жолти цветчиња: Trendafilka, Offspring, julie77, 2468, Wild.Child, Lilit, Go-Girl, teddybear, karina8, k.i.m, Angelche, starfish, RainBow, sesilija, veri, Speechless, baguf4e, OzzyAngel, kate21, Annath, karak, Unfaithful18, viki44e, annii, Lux, annnni, Dushica-sk, Gordana10... До девојките со зелени цветчиња: SpoiledBaby, Shelea, ludoto19, Bokicka,TheKiketoo, mims-89, x.Daisy.x, Phyramide, BoaVista, skyAngel, HeidiDiWalt, blond, ozbilnazena, Miss-Independent... До девојките со сини цветчиња: rossonerka, BeYourself, Lacrimosa, SexyLady, trendy.. И до Hipica и Bilkata. Се извинувам на оние кои ги заборавив, не беше намерно.
СП до Џули! До победничката и оригинална а богами моментално и многу напарфимиСана Трендафилка! До милата ми Бокичка! До Гоу Грл! До Бројчето! До Мимс! До Волфче! До Џорџина! До КИМ - одлични беа Вајт Лајс, ама баш одлични! И песната што си ја сакаш си ја изврескав цела од почеток до крај во твое име да си знаеш! Штета што не се толку познати па не го добија заслуженото внимание на фестивалот ниту аплауз. Ама ете До сите кои беа на Таксират и си поминаа одлично и издржаа јуначки до крај. До Тони Зен и неговата заразна Бассс, аман мозоков ми вибрира, што зараза ќе беше! И до сите феминки кои ме поздравиле и кои не ме поздравиле Ми недостигавте!
Расположена сум да поздравам...и тоа специјално без некоја посебна причина сакам да ги поздравам: Offspring, Queen.S, 2468, julie77, veri, rossonerka, Trendafilka, BeYourself, Lacrimosa, SexyLady, karina8, mims-89, HeidiDiWalt, RainBow, blond, ozbilnazena ...
сп до ненушка, вики4е, горде, ангелче, трендафилка, лилит, лолипоп, мечето, блонд, багуфче, хипица, ким, ози, лукс, кате иииииииииииииииииии сите останатииииииии Спојлер морам да кажам навистина многу не има и несакам никој да се лути ако не го спомнам
СП до Трендафилка, дури сега видов дека таа е избрана за форумџика на годината, ја немам посетено фемина скоро една недела! Трендафилке, заслужена ти е титулата!!! Исто така, СП и до wolf4e,Doktorka-an, shaa, BoaVista, Gogirl, Hipica...
СП до Ким, Аннии, Ангелче, Викиче, Докторката, Мисс, Скај, Карак, Ненушка и сите останати феминки кои делат убави совети како на пример Трендафилка и Џули. Ве бакнувам и Ве гушкам сите. И останатите исто.
Сп до сите што не жалат пари за штикли Сп и до сите оние што го чекаат распустот Ич не ми се учи веќе..аман И нај СП упатувам до сите што сакаат да заврне снегче