@Oscar Lady & @cresa-jagoda СП назад и куп гушки до вас девојки мили За прв пат сакам да ја поздравам @Tatjana95 Ептен убав впечаток ми оставаш,те читам доста периодов @GirlLove Многу си ми позитивна периодов,остани таква и дај просветли ме,ти имаше заедно роденден со мене или @GirlRose абе 100 години ве мешам,никако да запаметам Посебни гушки до друштвото од дијалектите @IM.TMKQ @RAF Camora @La.loca @makedonkamak @stetoskop
@GirlLove е јарец Рама секогаш кога ќе те побарам во темана Каде е? Ти магично се појавуваш Не се губи
Аха,значи ракче е другата девојка П.с така се погодило,а инаку ме снемува често по една недела....не видов дека си ме побарала,100 и кусур нотификации имам,не можам да ве исчитам
@Rama , благодарам за поздравот! Прими поздрав назад и цврсто гушкање од мене... Како за почеток, сакам да поздравам се живо и диво на форумов. Има многу интересни луѓенца и приказни. Среќна сум што можам да ве читам... Останете така расположени за расприкажување..
Женски, како сте ми? Ви благодарам на поздравите @Rama и @cresa-jagoda Иначе, да, јарец сум. @cresa-jagoda од каде знаеш ма? Ви испраќам позитивна енергија, топ сум поминала викендов, иако ме накодошија,а јас им помагав за се,а од тоа што го кажаа ни 1% не е точно. Но, не мислам да си ја губам позитивата за нешто што не е вистина. Карма ис а бич.
@Rama ти благодарам многу на поздравот. Поздрав до тебе и до сите кои се означени. Имајте пријатен и убав ден.
Леле,закоченост,сори женска. Ах,бе еден мозок за каде побзо ? рече шо беше ти во хорсокоп? Ајде частам за заборавеноста.
Најс најс, благодарам. Не сум наруто тајп оф гај, али еве историски како се разбива процесот на трчањето 1: Млад, безгрижен, pure soul, не знае што го чека ви животот .. 2. Некој ќе каже you are cheating али you are actually smart af #genius Btw, кога ќе ти каже дека нејзините не се дома 3. Созреан си, има потенцијал во тебе но како што одиш понатаму се некако позаебан и нестабилен е животот .. but you keep going 3. Кога некои членови на форумот RUN ќе го продолкуваат поинаку RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN