Ти благодарам многу на поздравот. Искрено пријатно ме изненади. Голем поздрав до тебе и до сите кои се означени. Имајте пријатна и убава вечер.
To the greatest @Purplelilac СП и до @simonka93 , @joy1 , @RAF Camora , @NarCis@ . Едит: Што е со тамбнеилов?
Ме изненади пријатно со поздравот. Голем поздрав до тебе и до сите кои се означени. Имајте пријатна и убава вечер. ПС: Немојте толку поздрави во еден ден многу ќе ми дојде . Се шегувам.
Рајти, си ме изненадил со поздравов Фала ти за тоа greatest и праќам поздрав назад до тебе и сите означени Имајте убава вечер друштво
Најголем поздрав до @s1a1n1d1r1a1! Девојко, те имам читано пред 100 години, не сме од вчера ни јас, ни ти Се сеќавам на твојот живот тука, ситуациите дома, со тогашниот дечко и колку сакаше да одиш на мастер во Словенија. Тој период и за последен пат прочитав твое мислење, не знаев дали си отишла или не. Сега случајно ми излезе во некоја тема и уау, што да кажам освен БРАВО! Тоа се вика земање на судбината во сопствени раце и иако не те познавам, искрено ми е премило за тебе.