Охххх <3 Пријатно ме изненади! Да тука сме години и добро се познаваме. Ко заминав Словенија ме снема од тука оти не знаев кај терам еден период, ама ете сум пак од време на време пишам по некое мислење кај шо сметам дека имам шо да кажам. Фала ти најмногу за зборовите, ко ќе ти кажи вака некој шо нема никаква корист дека се држиш добро најсилен комплимент ми е! Те гушкам
Мадамославо, и свекрва и баба ке станам ти од ко ќе умрам ке разбереш Идај ни почесто бе лепотицеееее Фала, со добро да ти се врајЧат Велики поздрав
Поздрав до сите џенцки од ФМЌ. Најопуштено катче од форумов ми е, ми го разубавува денот. Секогаш сите се отворени за секаков совет, поддршка и дискусија на било која тема. Have a nice day girls.
Сакам да ги поздравам сите членови на форумот кои направија времето кое го поминував на форумот да ми биде убаво и пријатно. Сакам да ги поздравам сите кои се потрудија да ме расположат кога ми беше најтешко и искрено ви благодарам на се. Ви посакувам се најдобро во престојниот период. Да сте живи и здрави. Имајте пријатна и убава вечер. Поздрав и секое добро.