@simonna.a @simonka93 @baba Rada @Mr. Right @RAF Camora @joy1 @zuto @Gosh @Petra777 @Someonespecial @DAngel @referentka @Dust @buba4e89 @fana @Rose96 @ЕденЧлен без причина еден поздрав до вас ако сум заборавила некој извинете гушки до вас ете ми текна @Dream-Girl @Yowannty извинете женски
Да го поздравам @RAF Camora се надевам се среди се. Поздрав и до @Feminka22 И @stetoskop убава вечер имајте.
@Feminka22 ти благодарам многу на поздравот ме изненади пријатно. Поздрав до тебе и до сите кои се означени. Имајте пријатен и убав ден.
Ти благодарам многу на поздравот. . Поздрав до тебе и до сите кои се означени. Имајте пријатен и убав ден. Инаку не се среди ништо јас на крајот испаднав виновен за се. Најмногу мразам кога некој ме лаже и згора на тоа ја искористува мојата добрина и си поигрува со моите чувства и потоа излегува дека таа личност е жртва во целата ситуација. Затоа не треба со секого да си добар бидејќи не секој го заслужува твоето внимание и добрина. Кон некои луѓе треба да се однесуваш како лепешка бидејќи само така ќе научат да те почитуваат.
@Feminka22 фала на поздрав ,ме изненади @filip4 , @simonka93 го еве ветенето кафе..малце каснам со него денес
Позвдрав мила мој, од срце ❤️ Голем поздрав и до @CrazyOne ❤️ И сите останати од темата +/- 40 Ве обожавам девојки .... Друже @Petar80 не те заборавам голем поздрав од срце до тебе....