До @Fauhxy оти секогаш кога ќе го видам нејзиниот ник во најнови мислења, знам дека ќе е некој јак сарказам и ќе се ролам од смеење @Yipman2 исто како најдуховит лик за сва времена @KateKane @Nausicaa - едни од најеманципираните, страшно интелигентни девојки овде
До @RAF Camora . Искрено, не знам со какви проблеми се соочуваш. Те читам по темиве, не те познавам и не те осудувам. На форумов, како и надвор од него, не се сите исти. Верувај дека има тука супер феминки. Милион пати сум видела и од искуство кажувам дека има луѓе што навистина даваат безрезервна поддршка. Да, анонимно е(веќе не знам ни до која мера искрено), и да, ќе рече човек секој може да си пишува што и да посака, ама има и такви што се genuine. И многу ми е мило што постојат, иако пак ќе има некој што ќе каже дека сите се лигават, сите се упикуваат и слично. Што и да те мачи, со што и да се бориш, ти посакувам што побрзо да се ослободиш од тој товар и да бидеш што е можно посреќен и попозитивен.
Ти благодарам за поздравот искрено немаше потреба од ова. Тоа дали некој ќе ме осудува или нема да ме осудува е негов проблем. Тоа што јас пишувам е мое лично мислење и искрено ми е гајле што ќе мисли другиот за него. И никаде јас не спомнав дека нема добри членови на форумот. На крај сите луѓе имаме различен ментален склоп и различна перцепција за работите. И ако на некој му пречат моите коментари тоа е негов проблем, а не мој така да немам потреба да му се правдам на никого. И не се однесуваше на тие членови кои даваат поддршка искрено туку на оној ендемски вид кој гледа на друг начин да ја искористи ситуацијата. На крај јас не знам и зошто воопшто се трудам да објаснам некому некои работи. И ќе те замолам доколку ти пречат моите коментари во иднина постои едно копче ИГНОРИРАЈ притисни го него и нема потреба да ми ги читаш коментарите. Имај пријатна и убава вечер. Поздрав и секое добро.
@WarriorAngel која премногу ме трпи во лп @Rama која предолго ја снема и нè заборави ќе и пишеме неоправдани изостаноци @Purplelilac зашто е шкорпија @Someonespecial си знаеш зошто @Dream-Girl паметна+убава=совршена комбинација а твоето ракче е за карање
@cresa-jagoda Тенкју скорпијче на поздрав @Someonespecial Специ, фала ти на убав збор И ти мене си ми многу мила, емпатична и интелегентна личност, која несебично знае да покаже разбирање и љубов Имајте убава вечер девојчиња мили