Ооооо кравче еве сум муууу, тука сум срцка мууу, нејќум чај пијана сум кафе. Ај мор, а еклери да напраеше,чај тоа многу енглески звучи а и околу пладне се пиеше мислам (не се сеќавам одамна бев кај кралицата на чај) Може и нешто со црна топена чоколада , ммммм, една чоколадна фонтана па има цела да ја излижеме
@Abeja да се осечамо ко краљица ма Чај дека ладно, одма у ЕУ и екс ЕУ ти иде паметот Неам ништо благо, ќе ти турам у чајот повеќе шеќер
СП до @KateKane затоа што си знаеш зошто Spoiler Немам дома пиво, па еве чај Мислам дека е соодветна замена Имај убав ден bestie
@Purplelilac tnx buddy. Вчера пак излегов, пак малце се поднапив, малце Вечер пак сум на искачање, утре може од токсикологија да ви пишам вака ако продолжам Имај и ти убав ден.
Сп до @Annath ,@Viktorijaaa5 ,@DVAANGELA ,@evangelina.ina ,@Doozy ,ми фалат вашите постови ,вашето присуство на форумов...
Јас сум тука, во Ќошето. Повели ни на гости кога сакаш... фини, позитивни у глобала и расположени за добро друштво.
Фала за поздравот, ме има, ама искрена да бидам, баш и не ми се пишува. Нека помине овој бош период... Имај убав ден!