СП до тенкаи и карак ве бакнувам многу СП до Карина, и ај помагајте да повикаме многу снег, да наврни да не се излегува од дома, да биде бело и чисто СП до Вајлд и Гоу, кај сте бре? A, и до Бона и Саншајн88
^јаооооооооо бубачко големааааа те гушкам силно и од кога не сме помуабетиле поздрав до сите ....Гордана10, Пирамида, мај грл, тенкаи, мацуш, џули, секси лејди, марама, хајди, офспринг, ненушка, блонд, аннии, кикето, Ана, тедибеар, би ју, старфиш, Scar.Tissue, сесилија, бона, георгина, боа виста, ангелче, ким, карак, бројчето, лукс, скајејнџел, вајлд грл, винтер грл, вајлд чајлд, мистириус, викче,мимс, иренна, аннни,спичлес, лолипоп, анфејтфил, вумен ин лав, докторката,вери, нина, виножитка!!!.....итн. ова вака што враќам по страниве наназад па ми текнува да пишам....ќе има и следна тура поздрави
СП до сите кои не можат да си најдат работа, на кои им требаат пари, и се чудат како ке ги поминат празнициве
СП до Offspring, julie77, Бројче, Wild.Child, Phyramide, Go-Girl, Hipica, karina8, Trendafilka, teddybear, k.i.m, Angelche, starfish, sesilija, Lolipop23, Miss-Independent, HeidiDiWalt, blond, Speechless, skyAngel, baguf4e, rossonerka, x.Daisy.x, mims-89, Annath, Unfaithful18, Lux, annnni, BeYourself, Bokicka, Gordana10, Tenkai, ludoto19, SexyLady, Lacrimosa, GeorGinnA, Queen.S, ciribiribela, irenna, Fearless, senza.parole, kate-the-great, Scar.Tissue, Lina24, TheCandy880, tanja6, velesanka, Ariel, LivingGlam, Blanca, Belen, Mygirl, femina90, elygj, trendy, sonce777, MeLL, Neytiri и сите останати кои немамерно ги испуштив
Поздрав до мама !!! Мамооооооо ајде бе довагај си и кажувај каде си го скрила колачот,ми се јајт. Фала ви на поздравите од мене имате сите поздрав !!!!!!!!!!!!!!!!
уфф во се си се пронајдов....СП и до тебе СП и до црванкапчето гоууу, до тенкаи, до секси лејди, до кралицата.с, , бона, озбилнажена, мацуш и сите останати феминки (мислам дека нема потреба да ве набројувам)
Вики4е, и јас чекам снег.... онака малце за мерак И поздрав до СкајЕјнџел. Мојш и нас малце да ни дајш од благото
Сп до Скајчето Сп до Независната Сп до Тенкаи Сп до Мина Сп до Сенза Сп до сте мои форумџики заборавив да упатам до Пирамитката- ми недостигаше ептеен