Само да си ја поздравам мојата форумска мафија со премногу слични размислувања како мене @Dadusicka и @Mr. Right Сп и до најмирното девојче на форумот @cresa-jagoda и до искрената @Dust
Те немам начекано долго време Кеч, па ајде специјален поздрав од мене, идај вака на чет малце ни фалиш.   @Ketchup
@Doozy поздрав голем до тебе, ме разнежни ама и расплака во исто време. Бура од емоции @kravce што и да е, нека помине побрзо
И од мене до @Doozy, да не беше постот во скриено катче веднаш ќе го цитирав во Мислења што треба да останат запаметени, море и треба на почеток да се закачи како нај memorable Најемотивно и bittersweet нешто што го имам прочитано во долго време. Прекрасна личност си Дузке
@cresa-jagoda @Someonespecial @Anabelle.Amorette @LittleChili За прв пат сакам да те поздравам и да те гушнам силно...редовно те читам во На срце ми лежи...ти си силна личност @Doozy @kravce
@WarriorAngel Да се напиеме и да заборавиме на сè и да ги фрлиме подалеку телефоните да не направиме некоја глупост