ПОЗДРАВ до сите овие наведениве и до оние кои вече не пишуваат ама се надевам барем не посетуваат понекогаш....Бејбикети, Марли, Катја, Ферибел, Глоу, ЛаФиј, Тања, Фолин (вајлдчајлд) ах да и гледам погоре не е наведена Ана за неа
Фала многу поздравче и за тебе и за сите девојки на форумов (колку феминистички а има и по некое машко )
не милоооо, мислам добро за сега да, ама вчера планирав вечерта дури после 12 да пишам ама ми беше мн лошо не можев да станам, а никако не заборавиввввв.. те сакаммм Среќен Роденден и тука
Специјален поздрав до сите оние кои беа кај Влатче на концерт и сите оние кои си поминаа лудо и незаборавно Специјален поздрав до сите женски
Specijalen pozdrav do muceto moe, koe e na dolznost sega vo Veles i ne e do mene a mnogu mi nedostasuva... I do site prisutni i otsutni fanovi na Femina
Специјален поздрав до друугарка ми со која пиеме бело вино со јаготки,мммммммм.Имаме и чадорчиња на чашките И секако до сите на фемина,немав пишано сто години,ама не ве заборавам никако.ПОЗДРАВ И БАКНЕЖИ
Специјален поздрав до сите вас...ептен сте ми мили, си го засакав форумчево... се надевам дека ќе продолжиме да се дружиме и понатаму!
еден гооолем сп до дечко ми кој беше нај големиот виновник за прекрасната помината вечер и до друштвото кое знаеше да прослави баш онака како што треба, и ми ги исполнија сите желбииии и сп до цееееел форум до сите што ме поздравија и не ме поздравија, што ме заборавија и не ме заборавијааа лав јуу грлссс
СП до Трендафилка, Горде, Ариел, Катенце, Аннии, Гоу, Бројчето, Лукс, Малечката.22, Анима, Бонбона, Елиса, Ферибел, Ана....