@WarriorAngel @Rama @Herrera @senjorita-v @Unique__ @Dream-Girl @IM.TMKQ @La.RagazzaMisteriosa @Someonespecial @Purplelilac
@cresa-jagoda , поздравче најмирно девојче Поздрав и до екипата што има слични мислења како мене @Dadusicka и @Mr. Right . ..... дури не мора да коментирам јас по темите, кога тие пишуваат 80 % исто би коментирала и јас
Специјално предновогодишно поздравче до @DAngel Седам со кафево и се смеам ко нетокму ми текна за една дискусија дека Земјата е рамна, прочепкав малце, ризница најдов. Тема: Што значи да си нормален во денешно време. Тема: Земјата е рамна плоча или топка која се врти околу својата оска? Тема: Постар или врсник Актуелни политички настани Ангела и атеизмот СДК Што викаш за Земјата, рамна дека е?
Specialn Pozdrav do @baba Rada I @elimkd so edno filmce Edna dolema ljubov I odanost na priatelite, base na vistinska zivotna prikazna Obavezno Paloma pri sebe
СП до @cresa-jagoda оти си специјална личност за мене,гушки и бацки оти никогаш не ме испушташ да ме поздравиш СП до @Purplelilac оти ме пресмеа со анализата за снегот,баш ми е мило што сум оставила печат на форумов и што лесно се памети она што сум кажала
@ciudad_juarez се надевам дека си добро. Пиши било што само да знаеме дека се е во ред. И самиот знаеш дека многу членови се загрижија за тебе. Имај пријатен и убав ден.