Памтам Ама ништо не бидна тогаш оти на крајот сепак добив. Ќе ти рачунам дека ми предвиде за Декември.
za @baba Rada so noviot avatar Izborot ti e odlicen Dodeka me cekas da go smenam mojot avatar posluzi se edno kafence Eve uste 2-3 dena ke zavrsam so generalkata pa ke smenam avatar, znam, ne zaboraviv ama uste cistam
Поздрав до сите, убави припреми за празниците. Посебно ке ја поздравам @mareane која често пријатно ме изненадува. А најспецијален до @Sky-butterfly и истовремено благодарност за помошта што ми ја испрати
Ете така душо моја, сега сме најубави на форумов Ајаде по едно кафенце да се напиеме заедно со сите наши пријателки
СП до @John Snow @N0NamE @PogbaPol @krEM4Eto @Dust @Aleksandar1212 @Kukla994 @LittleChili @Ketchup @KAZANOVA27 Ве љубам Ииииии @Mr.Lover
СП до најзаљубената и најмила @cresa-jagoda @Yowannty Амааааа што читам јас те гушкам најсилно и не си свесна колку ми е мило
СП до @kravce никогаш мислам те немам поздравено секогаш ги читам твоите мислења, прекрасна личност Поздрав и до: @smb asr @Rama @cresa-jagoda @Someonespecial @Kukla994 @DAngel @Nigredo Odor @Dust @Anabelle.Amorette @Tan4ence @Ketchup @PogbaPol @John Snow @RAF Camora @Mr.Lover Убав викенд дечки