@ivi1987 Фала ти на убавите зборови,да не речам честитката за 2019(ми измами насмевка) П.с сори што не те спомнав во феминка на годината,знаев дека некој изоставив,стопати редактирав...те заборавив тебе и две други феминки @JollyGirl & @macka91
Еее битни луѓе си заборавила, како си можела да направиш таков пропуст Фала ти за убавите зборови, и не дека се правам ама навистина си ми една од помилите членови те гушкам Воедно и јас ги поздравувам сесрите од Острелија @ivi1987 @macka91 Убава вечер
Поздрав од сесрата назад Пишувај почесто дејче, кога и да те прочитам знаеш од срце да ме насмееш, дневна доза позитива си ми @macka91
Имаме ново... Научивме да отвараме рерна. Ама се заебавме прееска. Скокна на плотната горе и од таму скока на рачката од рерната. Ама плотната жешкааа... ваљда научи лекција. Поздрав Камелија, убав петок ти посакувам.
Леле ама ме израдувавте, си викам некој се сетил на мене. @Rama поздрав и до тебе само позитивни и убави нешта да ни пишуваш, заслужуваш. Поздрав и до тебе сесре @JollyGirl и мене ми недостастуваш со твоите приказни Поздрав и до @ivi1987
@Briar Rose Епитетот најинтелигентни е најголема чест кога доаѓа од тебе Ти благодарам, и keep shining bright like a diamond