Бакнеж и благодарам за убавата Н.Г желба на @LiliBoz Прочитав и искрено се изненадив од вистината преточена во таа реченица.
Поздрав и до тебе која и да си, баш ме изненади што ме читаш Уз пат најспецијален поздрав до мојата форумска екипа @Dadusicka и @Mr. Right
@DAngel фала што никогаш не ме забораваш П.С. https://broadly.vice.com/en_us/arti...RYBX-eIcNFeCf6xFRFVV2fgpBCRTCbXwlJAmCo_sFX8q4
Да ти кажам, стварно ми е мило што ги открив, поезија се Поздрав и до тебе @DAngel мене ме заборави, не ми ја рецна честитката од вчера Еве тука една поинтересна
Ако си ми пишала на социјална мрежа, уште не сум стигнала таму. Кој знае колку луѓе ми се лутат што не сум им мавнала рецка таму Испоизбришав сѐ од апликации за да имам место за 540 слики и видеа што ги испосликав Ми ветија дека ќе ме примат во "antisocial social club" ако заборавам на социјалните мрежи. I couldn't say no to that Сите ве сакам, сите сте ми мили, жал ми е што не можам да ви пишам, ама озбилно, не сум стигнала уште. И тебе и @Tan4ence и @Nigredo Odor и @LiliBoz и @Afrodite¥ и @Rebecca_R и @Lianna Anna и @Scott Weiland и @lovestoneddd и @KateKane и @theowndemon и кој и да заборавив друг . Сите сте ми драги, ама уште ни дома се немам јавено. Денес кај нас децата одат на гости кај постарите и пари им даваат. Ќе ѕвонам кај баба ми сега да ја потсетам
@cresa-jagoda најфиното девојче на форумов. @LiliBoz поздрав и до комшиите. @lovestoneddd прекраснотијо една. @WildMk да не кажеш после дека те хејтам. @Cosmi другарка по вакцини.
прееска си одам од раб и коинциденција -гледам еден како влага со лист у кола. А паркиран у тревник. На 2 метри е паркингот. викам нема да е друг. сигурно е он чим е ваков сељо. погледнувам на врата - го нема листот. он бил. Па си го зел да го чита