@KateKane Ме погоди со тоа што си го пишала во на Срце ми лежи, ти испраќам прегратки и ти посакувам што побрзо и твојата среќа да дојде и бар малку празнината што ја имаш да ти се потполни.
До најмилата и најфина @Purplelilac Сите за тебе, ги заслужуваш. Оти секогаш со цвеќенца нè поздравуваш, та дури и емоџиво цвеќе тука ме потсеќа веќе токму на тебе. Имај најубави празнични денови!
Специ, искрено поспецијален и поубав поздрав мислам дека немам добиено од никој досега Фала ти најмногу за тоа што секогаш знаеш да ме изненадиш вака со убав збор и премило ми е што те потсеќам баш на цвеќе Цел тон прегратки ти испраќам и ти поскувам безгрижни, љубовни, спокојни и среќни денови, не само месецов туку цела година
До @Milobebence ептен си ми мила искрено ти посакувам до крајот на годинава, вакви чевлички од твојата слика, да облакаш на свои бебчиња
@Feminka22 Си ме цитирала во СДК ама да одам оф топик во темата, овде ќе ти пишам. Не е филм, туку серија Orange is the new black.
СП до @Herrera. Магија ли е што ли е, ама почнува да ми се допаѓа нејзината друга, во помала мера twisted страна.
Не е поздрав, туку е молба @Bender Rodriguez да ми направи кафе, за да не го пијам ова најтажно на свет нескафе класик со натрен.
Поздрав до @Dadusicka и @Mr. Right , друже, за момент помислив дека си нашол партнерка @Ms allways right И поздравче до @cresa-jagoda и извини што те налутив во темата, не беше намерно
Поздрав назад. А членкава да не ја тагнеше немаше да знам дека постои. И за свадба се спремала, ама не со мене. Сигурно со некој Mr. Not so Right!
СП до @Rama, да ја потсетам пак дека ја мислиме Те изгњавивме секој пат кога ќе те снема, ама стварно се приметува твоето отсуство
Не се сомневај во неговите квалитети. Поздрав до тебе. Одамна не сум те поздравила. Поздрав и до @Someonespecial @Rama @IM.TMKQ @EvAngelos @cresa-jagoda @joy1