СИГУРНИ СТЕ БЕ ЗА СНЕГОВ? Јез да го мирисам надвор но...штознам не верувам дека до утре ќе наврне. Како и да е...го сакам. Не е нова година без снег... Му се восхитувам, воодушевувам, ме прави топла, креативна, романтична. Ми дава инспирациија. Ги сакам светкавите улици, распеаните елки и дедомразовци. Снегот блеска на тлото, рои на небото, блескаат излозите и домовите накитени со сијалички. Мириса на чисто, на убаво. А снежните викенди дома се лезет. Сијаличките ти светкаат од прозорот и елката, надвор врне снег, а ти имаш на располагање полна и разновидна трпеза. И со топло чајче, бутната под топло кебенце со плишани пижамчиња и волнени чорапчиња, уживаш во новогодишната филмска телевизиска програма... Ајде попат поздрав за сите снежни романтички душички...
сп до волфче и малечката, до блонд и малото во неа, до пирамитка со која заедно ќе шетаме низ улиците на париз еден ден до џули 77 и до сите оние кои што чекаат да падне снег
... До сите мои омилени девојки ! Да не ве набројувам да знаете дека сите ве сакам подеднакво! Фала што ми го разубавувате денот! Нека се чуваат од нас, боже, жената е зло без кое не се може
СП до сите со мојта омилена песна http://www.youtube.com/watch?v=nnGyH-EV ... re=related Не пијам ракија ама песната ја сакам.
Сп до Волфче и да ми ја поздравиш и гушнеш малата Сп до среќичка- зарем веќе ја накити елката? епа значи веќе почнува Новогодишната еуфорија
Специјален поздрав до Тенна, обожавам да ја читам До Фиарлесс и нашите заеднички маки Боависта си ја поздравувам онака без никоја посебна причина Лудото Бројче Душица GirlLove И зоки-поки!
Поздрав и до тебе Би Ју, да ја накитив елката неможев да чекам више ...сега само снегче чекаме да заврне
Прво да си ја поздравам Ким. Ај да ни е живо малото. А после еден поздравам до сите кои се расположени и до оние кои планираат вечерва да пијат. И еден посебен поздрав до оние кои вечерва ке си останат дома.