Имам обврски. Ветувам дека почесто ќе ве дружам. @DAngel испробано по комшиска линија. Најдобар комшија имам.
Сакам да ги поздравам сите што не ме заборавиле. Песнава е испирирана од политичкава ситуација нарена џунгла
@veteruska Јас не те заборавив, дури и кога те снема после локалните , јас верував дека ќе се вратиш повторно. Овај пат се надевам ќе останеш подолго СП ДО ТЕБЕ ВЕТРУШКЕЕЕЕЕЕ
@John Snow сакав да те поздравам со еден од кај Тохе ама не ми дадоа да го сликам затоа само сп до тебе
До @senza.parole, да ти кажам мене ме заболе ко што те прочитав ова за испитов А по колеги знам денес што се полага, за предметов најмногу искинав живци минативе две години Сешто има... со среќа следен пат, сигурно ќе биде Гушки
@Someonespecial, фала ти нај на поддршката. Ми значи ептен. Иначе, да тоа е... боли што ќе ми се пролонгира дипломирањето, место слободно лето да си имам првпат после толку време, јас ќе морам уште со испити да се занимавам (ти знаеш кој е условот за овој испит)... и така, ама тоа е, се смирив, џабе е нервирање во случајов. Поздрав и имај убава вечер!
@cresa-jagoda СП и среќни празници со мало задоцнување @SummerGirl @Someonespecial Не ме гњавите,мило ми е што ме барате и што ви фалам Сега сум тука Ти посакувам и на тебе среќен и добар почеток во Новава година