@theowndemon Онака еден петочки поздрав со чај (знам дека со кафето се неќете) Имај убав ден и среќно со учењето Спојлер
@Elissa . Бидејки секогаш кога не знам што да гледам доволно е да видан нејзина рецензија и да знам ...
@carangigia драго ми е за тебе девојко држи се,ке се исправи оваа неправда. Да си ги слушаме овие македонски песни зашто и тоа ке биде забрането наскоро.
Поздрав и до тебе... Многу ми значи што некој ме читал... Со никој на глас не можам да разговарам за проблемов... Не можам ни да напишам, а не па да изустам...
Најспешл поздрав до омилените девојки: @Rama @WarriorAngel Да не сте вие двете ќе збудалев најсериозно Big hug for you СП и до: @Herrera не се лутам јас, ама и ти знаеш дека јас бев во право @SummerGirl фала за поздравот @Someonespecial фала за поддршката во ФМЌ сигурно знаеш како ми е ама сигурно на крај сè ќе биде како што треба @Dust ме бомбардираше прееска со лајкчиња, тенк ју
Да го поздравам лидерот,единствениот со големи идеи за Северна Македонијс со песната @carangigia те молам лајк за нашиот јунак