@JuLleE по милионити пат,ме отследува и неможам да и напишам лп @Dust @dunika -знаеш ти зошто @LejlaD, @Thallia, @Skorpija25 i @Peco кои редовно ме лајкуваат @TeddyGrey @LiliBoz Многу ретко поздравувам,но еве оваа вечер изненадувам
@Alishan30 само да знаеш колкава насмевка ми предизвика со ова... Прекрасно е кога некој барем за миг помислува на тебе... Возвраќам поздрав
@Bubce38 , @CameliaMiller , @*Amethyst* Девојки ви благодарам најмногу за вчера...за секој повик,за сиот труд да ми помогнете да дознаам што повеќе Ве измалтретирав ептен...
#1: Првпат пишувам во оваа тема, па некако огромно задоволство ми е мојот прв поздрав да биде до едно волшебно суштество чијшто секој напишан збор е обвиткан со свила на интелектуалноста, а свилата во циклама боја, силна, но женствена. Кога те читам се телепортирам на Месечината каде имам резервирано клупа со бескраен поглед кон фантазијата, галаксиите и ѕвездите и твоите чудно- совршено скроени реченици. Секој пост е нова епизода. Те замислувам во ѕвездена Валентино наметка, а @Briar Rose from another planet Совршениот музички поздрав за тебе би ми звучел како микс од Блу Џинс на Дел Реј, Месечината на Синатра, empowering нота на Бијонсе и Space Dementia на Мјуз Ама моментално таков нема па еве нешто трето и оригинално Keep it up gurl! Се надевам си свесна за својата посебност Го збогатуваш форумот п.с Те замислувам ми мавташ рака од уникатниот Марс