Ова е едно од најубавите нешта кои сум ги прочитала на форумов...I am so enchanted by this post Твоите зборови навистина знаат да создадат едно надреално сценарио во нечија имагинација Знам дека можеби сум малку поинаква од останатите членови, но никогаш не би ни можела да претпоставам дека сум ти оставила ваков впечаток И навистина не знам како погоди дека ги обожавам и Lana Del Rey и Frank Sinatra Толку сум неочекувано, но и позитивно изненадена што моментално не можам ништо друго да кажам освен: Специјален поздрав и до тебе Look at you kids with your vintage music Comin' through satellites while cruisin' You're part of the past, but now you're the future Signals crossing can get confusing...
Оти кога те прочитав, се телепортирав во Струга, директно на вечерите на поезија..ама пред едно 15 година Алал нека тие, навистина преубаво пишано..не дека Бриарчето е до толку фасцинатнтна но јас останав занесена од тебе
@Doozy затоа што прочитав едно мислење од неа и посакав да имав другарка како неа пред едно 3-4 години да ми го каже тоа во лице
@simonka93 You are stronger than you think. Release your inner strength and every day make something good just for yourself. Because you deserve it Have a great weekend girl
@Animali ...За начинот на кој умееш да склопиш коментар на секоја тема п.с кога гледам прашање во темата Каде да купам..знам дека од тебе ќе има одговор