До @CameliaMiller Многу паметна девојка. Веќе некое време се спремам да ти упатам еден поздрав, баш се согласувам со тебе во повеќе теми. Убав ден
СП до @simonka93 и @ivi1987, моите омилени и најдраги мајки на форумов. Гушки до вас и до малите, одамна не сум ве поздравила.
Ее Хаце не може сите трачеви да ги знаеш @Alishan30 Докторке, пуштам среќа за желбата да ти се исполни.
Да си ја поздравам @cresa-jagoda Црешке ме изненади вчера што ми се најде мислењето во оние кои треба да бидат запаметени. I'm flattered Прегратки од мене И повели кафе за убав почеток на денот
@Annath Сп бидеќи несебично помага,одговара,советува во секое време. Бидеќи е Голем човек. @mareane Многу ме потсетуваш на мене,мислам да се сретнеме не би можела да те изнагушкам
@Tan4ence  Многу, премногу ми е мило што си се вратила. Секако си те имам и на надвор од форумов и си една од личностите поради кои ми е најдраго што сум се зачленила, но и тука не би било исто без тебе. Не дозволувај никој да те погаѓа до срж со безвредни мислења, ниту пак да те направи да се осетиш дека немаш право да се искажеш заради возраста. Многу позрела си од таквите.
Специјален поздрав до @vitamina - жено, ти зрачиш со топлина во твоите зборови , фала што ме разбираш како ми е @Dadusicka - дадо, да ти посакам и тебе убав ден , душа мила