Да се приклучам на музички поздрави @Mr. Right си ја надополнив плејлистата со новите песни Едната зараза е таа што ја постна, а другата ми е оваа Па еден музички поздрав и од мене
@cresa-jagoda @Someonespecial @Purplelilac @Viktorijaaa5 @stetoskop @sweet-cherry @Dadusicka Одамна не сум ве поздравила девојки, па ми текна на вас дека треба да ви пратам куп гушки
@Ivy89 Среќен роденден, биди здрава и среќна уште долги години П.с мило ми е што те читам после долго време
Нема да веруваш колку се израдував кога видов дека си ме тагнала Пиши ни понекогаш,како е јуначето,верувам многумина би израдувала
@ivi1987 Затоа што си една од ретките личности тука за кои не сум го променила ни за миг позитивниот впечаток кој го имав уште кога почнав да те читам и поради тоа премногу те почитувам Ти поскувам убав викенд
Многу ми значат зборовиве напишани од тебе затоа што си мила и прекрасна личност. Ме стопи и ми го разубави денов. Поздрав назад и убав викенд
@1209 Среќен роденден, многу здравје и само убавини Специјален поздрав до тебе и најсилна прегратка бидејќи ме допре со постот во СДК
Специјален поздрав за највлијателната персона на форумов и најинспиративна и најинтелегентна тоа е сесра @veteruska и и посакувам добредојде на форумов do grop!!1111