@stetoskop Се заљубив во тебе на начинот на кој засакуваме песни. Прво го отфрламе непознатото, а потоа секој збор го пуштаме одново и не можеме да престанеме да слушаме
Стави некој аватар вака празно (розево) кај активна членка загрижува некако, ко да ќе си одиш А и стварно ко што вика Џони убави и весели аватари вртиш, фалат Шала на страна, голем поздрав до тебе Џолке, те читав деновиве и ме потресе малку, побрзо да се опоравиш од траумата и мило ми е што сè добро излегло Многу гушки до тебе
Не, не, какво одење го тргнав сликичето и заборавам ново да ставам. Ај до вечер ако не заборавам ќе ставам за да не се збунат луѓето дека сум трол И фала премногу и тебе и на сите што ме спомнаа/пишаа Многу ми значи. Се држам Имајте убав ден.
@Tan4ence @Someonespecial @Bridget ми се свиѓа вашиот став во темана за абракадабра и тоа што се борите на некој начин против такви пагански глупости.Исто и @lovestoneddd А поздравче и до @joy1 и @WildMk чии размислувања се повеќе и повеќе ми се допаѓаат и многу повеќе те почитувам од порано
@Tan4ence @Purplelilac @lovestoneddd @Amellie13 Моите најмили, најпаметни и најстабилни. А и cat lovers башка...