Бидејќи никој не ме поздравува , немам навика да ја отварам темава. Ама ете @cresa-jagoda ме поздравила Фала ти Црешке, имаш поздрав за возврат и од мене
@gjoker4e , поздрав до тебе и фала на убавите зборови. Ветувам ќе почнам и јас тебе почесто да те манијачам на форумов @Dadusicka , дадич гушки каде и да си @danichap , неизмерно благодарам на секој совет и помош добиено од тебе иако не се знаеме лично @buba4e89 , лепотице, главата горе и само напред @doktoriste , фала брат за утешната порака , биди ми поздравен
@poenta Оти си мелем за читање, секогаш. И оти и јас носам куфери, полни љубов и дребулии, потешки од мене, а никогаш немам зборови, ниту мислам дека некогаш ќе дојде денот кога ќе имам со мене билет во еден правец, назад, до првиот перон. Ме расплака, те гушкам.
@dayla Sorry Ме изненади со поздравот Функционираме на идентична фреквенција, читање, љубов, билети и тежок багаж недореченост. На секоја станица го барам следниот патоказ. Тука сум некаде или се уште се справувам со времето и недостижноста на просторот...
СП до @staycalm за дружбата околу Евровизија И до @Billy Idol, шуќур некое нормално машко пак да се појави по темине за љубовни совети и слично Баш си фино човече ко што кажа систер Танчи, уживам да те читам и во фмќ
@Someonespecial , Фала на поздравот Поздрав и до тебе. Мене ме зачуде какви машки се изнакотиле на тие теми. Веруј ми, повеќе се исклучок отколку правило. Ендемски вид во изумирање. И да. Пишуј почесто во фмќ. Обожавам и јас да те читам.