@sweet-cherry @Amellie13 Love and support Затоа што никогаш не е одвишок. Also, @Someonespecial и @Peperutce1115 си ве гушкам и вас највеќе.
Поздрав до сите членови на форумот.. Не познавам никого од овде па затоа немам баш специјален поздрав до некој..
Поздрав до @WildMk ,@Someonespecial ,@lovestoneddd , и другите подржувачи на геј заедница еве да не кажете дека сум лоша
СП до @theowndemon оти е the real MVP што ги собра сите најдраги членки да се подружиме пак после долго време на четот И до @JollyGirl за соништата, патувањата и сликањето... same here darling
Леле деновиве само патувања и слики ми се вртат низ глава Грабаш фотоапарат, вадиш карта во еден правец за некаде и бегаш Не се откажувај, ништо не е невозможно
Не знаев дека бил активен Обавезно ќе дојдам кога ќе ве начекам сите собрани Посебно па ако ме оговарате нема да останам рамнодушна
Еден голем дебел поздрав назад до едно фино и мудро девојче, многу ненаметливо и супер пријатно за читање, @cresa-jagoda која секогаш знае да се сети на мене во темава. И голем поздрав до уште едно фино и умно девојче кое ми привлече внимание пред некое време, кое е многу down to earth, кое пријатно изненадува пристапувајќи со широчини кон темите, а сепак со многу реални и стабилни ставови. @christinnn