Потврдувам дека росонерка има сенс за мода, земајќи во обзир дека знам како изгледа Специјален поздрав до Росонерка, Кате21, Оззи (да не ми биде тажна) И Синдареллчето. Денес додека ја познав, замина
сп до моите омилени и драги феминки, иако ме нема мн на форумов, мислам на вас и ми недостигате! Ве сака сите Оззи Федерер ПС. Оффспринг(ти благодарам), Викиче(те чекам вечер), Кимче(не се најдовме викендов), Сесилија(секогаш си достапна за мене), Вајлд Чајлд(keep on rockin` ), Кате21(извини што не се најдовме на мсн пак, се надевам ќе одлучиш правилно!), Бројче(те читам секогаш), Анннни(после толку време), Озбилна Жена(се надевам дека си добра)... не знам дали заборавив некој, но ова беше мое друштво преку летото!
СП до julie77, секогаш пишува многу добри поговорки, понекогаш ептен се пронаоѓам во нив и секогаш на форумов се осеќа кога она седнува
И јас сакам да ја поздравам Џули77, многу позитивна енергија шири на форумов. И Трендафилка со новиот аватар и танцувачкото трендафилче - ја поздравувам! Секогаш подзастанувам и се ѕверам во цветчето
Позз до SpoiledBaby најубаво кафенце прави бај д веј и алвичката беше супер....но додека си дојдов дома смрзнав брррр ладно
СП до росонерка,секси лејди,хипица,анастасија85,би јурселф,блонд,оффи,кенди,бројче..и се разбира и сите други онлајн форумџики
Сп до сите на кои им треба прегратка. Сп до сите кои им е преку глава од учење. Сп до сите кои сега радо би пиеле црвено вино смеејќи се со драги особи и слушајќи музика. Сп до сите кои едвај чекаат снег но потајно му се радуваат и на сонцево со забчиња. Сп до сите кои го мразат Недела најмногу од сите други денови. Сп до сите кои имаат брат или сестра ( и родители ) кои знаат од такт да ги извадат. Сп до сите кои имаат дечко кој да може ке спие 24 саати. Не дај Боже да го разбудиш (плус па нема ни да се сеќава) Сп до сите кои веќе дома си ја накитија елката. Сп до сите трудни женети весели невесели расположени разочарани паметни феминки. Сп до сите кои најголем страв имаат од смртта на блиска особа. Поздрав до билката дијана емилија и цел список на модераторки кои одлично си ја вршат работата. И Сп до сите мои драги форумџики. Местото е мало списокот долг. Ке си се пронајдете. Ве гушкам сите горенаведени поздравени. Сп до цело веселод руштво на Фемина. Ете така.