Сакам да си ги поздравам омилените женски од ќошето (иако може ќе заборавам некоја да тагнам, важи за сите ). Одамна ја немам посетено темава. @cresa-jagoda - мислам дека си најфиното и најмилото девојченце тука @Someonespecial - бидејќи си посебна навистина @Amellie13 - многу си ми мила и слатка како појава @srhsejbsk - сакам да те читам почесто во темата @christinnn - бидејќи има некако премногу искрени постови кои обожавам да ги читам и баш ме релаксираат @Kate Rina 93 - бидејќи пред некој ден се заследивме на инстаграм и ми е имењачка @theowndemon - најкреативната колешка на форумот @Peperutce1115 - поздрав за идната колешка @Carolin. - да се активира повеќе во темата @Snow-Star - мислам дека ако се знаевме лично ќе имавме многу слични ставови и размислувања @Anabelle.Amorette - исто така една од најмилите феминки тука си ми
Леле прва на список и покрај тоа што одамна не сум чкртнала во ќошето Фала на поздравот и убавите зборови Поздрав назад до едно омилено девојче @Dream-Girl кое за многу работи мислам дека е слично со мене И поздрав и до другите драги означени феминки од ќошето Одвај чекам да ми завршат обврските, па да почнам да ве дружам пак
Фала многу за убавите зборови мила. Прекрасно и премило девојче си ми. Поздрав и до другите означени. Ве гушкам.
Поздрав Дримке.  Останете прекрасни како што сте, горе-долу само вие во таа тема останавте да вредите на форумов.
Поздрав до едно премило чупе што еден ден ќе биди една од најуспешните личности од областа на медицината. Дримке, те гушкам Исто така поздрав до сите останати членови од фмќ, иако само виртуелни,ве чувстувам понекогаш за поблиски и од другарките во реалноста. Тука посебно би ја издвоила имењачката @SeaMermaid , да ни доаѓа почесто и да не не заборава. Фалиш во катчето