@cresa-jagoda Ти си најдобрата шкорпија на свет @Yowannty те сакам и тебе да си знаеш, мелем за душа си ми, те манијачам по сите теми, и многу се радувам за тебе Горе-долу имаме поминато низ раце на исти демони, и си посакувам и мене да ме огрее сонце како тебе И дојди во ФМЌ малку скроз не батали @sweet-cherry Знаеш дека се поминува нели? Знам како ти е, и јас често се прашувам зошто баш јас, кога во исто време ќе ме нападнат 1463 болести и несреќи
@staycalm На аватар кај тебе го гледам еден од моите омилени јутубери, па морав еден поздрав да ти испратам Од кога го чекам да извади ново видео Замисли Шејн да знаеше македонски па да прочита дека се спрема контра протест за геј луѓето, буквално ваков би бил... И дур сум тука да го означам и @Billy Idol Конечно нови квалитетни машки членови да се појават И стварно @Yowannty ни избега од ФМЌ Не не заборавај
Хахаха најдобра шкорпија па не сум баш зависи кој како ќе си заслужи И една голема гушка за тебе Поздрав и до другите означени
@WildMk Имаме тотално различни ставови и мислења, ама толку културно и смирено си тераш дискусии со неистомисленици, ете тоа многу, многу ти го ценам. Така треба да се прави. Ова е тоа за што зборувам, како треба да изгледа дискусија на форум. За пример треба да те земеме сите. И јас, пошто знам да паднам на провокација.
2 многу специјални поздрави назад @Rama мила, од срце ти посакувам да ги победиш демоните што те измачуваат. И сигурна сум дека ќе ги победиш и дека ќе бидеш многу среќна еден ден. @JollyGirl уште од времето на Тоби ги приметив новите позитивни вибрации кај тебе. Претходно често делуваше резервирано и далечно, а со Тоби почна да шириш нова енергија во катчето. Па дојде М, па дојде селењето, па новата работа, патувањата. Те читав и се радував за тебе. Заслужи се убаво што ти се случи, уживај во се што ти се остварува. Поздрав и до @SeaMermaid и таму следев колку многу уживаш во сите обврски со факултетот и приватни остварувања и колку многу се надеваш на една љубов, и ти посакувам да продолжиш со успех на секое поле. Ви благодарам и на сите други што ме помисливте и спомнавте периодов. Ќе се читаме сигурно во уште поубави времиња и на поубави места.
Леле го памтиш и Тоби Сива, чудна, влакнеста топка Фала премногу и јас ти посакувам дупло поубави работи да ти се случуваат Обавезно во ќошот чекаме мекици за некое време Навистина ми го разубави денот Те гушкам
@tessie Прегратки до тебе, и цвеќенце за респект и внимание. Беше и сѐ уште си останала прекрасна, зрела жена за пример.
@gjoker4e Ми фалат постовите од твоето секојдневие,за малата палавка,толку живи,искрени,реални... Пишувај,многу ми фалиш,секогаш се смеев од срце. @emkaemka Пиши еден "краток"пост,да имам што да читам
@Bubce38 & @Bozica1980 Поздрав и фала ви за советите, пред некој ден ве изгњавив рано сабајле, ама многу ми бевте од помош и двете, посебно Бубче како постручна Господ сите арнини на свет да ви ги даде