Во оваа прилика специјален поздрав до женското друштво од кое најчесто летаат лајкови па морам да им враќам назад , почнав да си запишувам @Dadusicka @buba4e89 @cresa-jagoda @LittleChili @Oxymoron @Rama @Animali @Alisa22 @WildMk @gjoker4e
Имаш добри мислења, и затоа добиваш лајк од мене, не летам јас без потреба лајкови само колку да се бројат Поздрав и до тебе @Herrera Поздрав и до сите означени
Прво до @Someonespecial , јер не ме заборава и секогаш ми пушта позитивна енергија. Исто и @danichap . До сите на коишто сум им недостигала, обострано е да знаете. И до @Ursi пошто мачка ѝ ми е имењачка. Убав ден.
@Dream-Girl тука да ти честитам за успехот лепотице Заслужи, да ти се множат уште многу вакви и поголеми успеси
Морам еден сп до @VoodooGirl Замисли се враќам од град и викам ај пред да си легнам да видам што има фемина, гледам се караат на темана паради, и како скролам го читам твојон пост "О-цицко што се вознемири", леле не само што нема да и го читам веќе никот исто, него како сум прснал од смеење таа вечер, разбудив комшилук, фала ти за добриот хумор што ми ја направи топ вечерта. Spoiler: Џои Знаеш, би вратил на сарказмот, ама мамичка ме научи да не ги заебавам бабите од 32 год. Spoiler Wohoooo show me those moves granny wohoooooo
Дали навистина ми го избришале поздравот што беше упатен до @Yipman2 и @joy1 ??? Кој? Зошто? Сфе се среди во форумов па дојде до мојот факинг поздрав да се брише пошто барав дополнителни одговори Ај нема врска. Поздрав @joy1 @Yipman2 Можат да не газат, да не понижуваат ама не можат да не откорнат