@promeneta Сретнав твој пост на Скд,се изнасмеав со куклата,па се потсетив на времето кога пишуваше во 40ката,едвај чекавме пост за бисерите на куклето... Па на времето кога те бодревме да се качиш на авион за кај твоите....и ни замина... Фалат твоите постови
Баш се радувам што насмен си заспал. Ист ваков одговор на коментарот добив и од @Animali, СП до нејзе! Си ја сакам! Покрај толкава напнаност на форумов потребно е и мала доза на хумор и сарказам. (секако, без навреда кон некој). На темава Парада, иако ми е омилена, банирана сум по втор пат и тоа веќе цела недела. Не сум и најомилена на модераторката али живот иде даље. Фала ти за поздравот стварно, ми значи!
@mareane Премногу ми значи и обавезно солза капнува кога во нај down периодот ќе се сети некој на мене..
@evangelina.ina Ти си борец, вредна и среќна мајка, а ќе бидеш и жена, бидејќи заслужуваш Никогаш нема да ти заборавам што пред 2 години кога лежев на болница, се понуди да ми помогнеш, да ме посетиш ако ми треба нешто
Во последно време често приметувам лајк од едно девојче. Па да ја поздравам и да ја гушнам. Не се среќаваме по темите , мислам никогаш немаме разговарано за ништо ,ама ептен си ми мила @cresa-jagoda
Харт ин д хаус Луѓенца, другари што ги обожавам тука, не сме се заборавиле. Голем поздрав до вас, ве мислам и фалите Годишнина треба да славиме, башка и свадбата на Стојна колку ја спремавме Ве сакам @Ketchup @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @LittleChili @hermosa @PogbaPol
Аии кој се вратил, поздрав и до тебе Срценце, се заборавивме Се надевам сѐ е супер кај тебе и си растураш со факултетот како и порано
Психички да се издржи, после немаме гајле. Поздрав и до тебе и го гушкам мешето брзо ќе ги милуваме дечките, прво да ги испровоцираме да испаднат