СП до моите драги феминки @Rama (ракче тебе не ти текнува прва да ме поздравиш, па јас морам фала ти што си секогаш тука за мене во лп и да не ми се губиш, знаеш дека не можам без тебе, најдобро од сите ти ме разбираш и најдобрите совети од тебе ги имам добиено. Не знаеш колку си ми драга и колку од срце ти посакувам да имаш најдобро здравје и среќа во љубовта) @WarriorAngel (ах уште едно ракче само ракчиња во животот ми се мотаат случајно ти пишав минатото лето, ама не ни мислев дека толку ќе ни тргне муабетот и дека сега 24/7 ќе комуницираме, фала ти што си ми достапна во било кое време од денот да ти се пожалам или да споделам било што со тебе. Толку сме се изназборувале за нецела година како цел живот да се знаеме. Да знаеш како и досега така и отсега тука сум за тебе во било кое време, ако треба слободно кажи јас пак ќе те будам насабајле, не е проблем хаха). И така емотивна сум станала во ниедно време ама се надевам дека во скоро време и со двете дека ќе се запознаам и дека ќе пиеме кафе Не мислев дека на анонимен форум дека некогаш ќе запознаам некој со кого ќе ми оди толку многу муабетот и со кого ќе можам да бидам толку блиска, дури поблиска и со другарките кои ги имам. Тешко стекнувам доверба, тешко си ја отварам целосно душата, ама вие две ракчиња не знам како успеавте толку да ми се вовлечете под кожа. Морам да си ја поздравам и @Dream-Girl (ми имаш оставено позитивен впечаток и ми се допаѓа тоа што ни се слични карактерите па ми годи секогаш муабетот со тебе во лп) @Someonespecial (Спешалке до тебе ептен специјален поздрав, бидејќи си ми помогнала многууу пати во врска со англискиот јазик, ехее колку ти имам досаѓано и колку те имам малтретирано, арно досега не си го заклучила сандачето за мене ама што да ти правам кога тоа ти е струка хаха)
@srcence1607 Трајнееее мор На време се врати Ела ваму чувај ми бебо да отспијам некој 4738204847 саати оти ќумрам Поздрав и до сите означени Ептен фалите сВите
@SummerGirl Поздрав назад до тебе, и куп гушки П.С се гледа дека одамна те немаше овде, уште ти стои аватарот новогодишен @cresa-jagoda Знаеш дека во животот сакав најмногу на свет една шкорпија, и после си реков ќе бегам и дувам подалеку од шкорпии, ама се појави ти да ме демантираш ( како најмило и најприбрано девојче овде). И ти мене ми имаш помогнато многу, и многу те ценам, знаеш дека сум тука секогаш за тебе, а знам дека и јас можам да сметам на тебе Ние веќе "пола" се познаваме, ама ќе биде и во реал лајф, се надевам и посакувам
Специјален поздрав до сите овие од листава @SummerGirl @RAF Camora @candy.cane @Rama @buba4e89 @cresa-jagoda @Yipman2 @M&M @diskreten32 @Billy Idol @Gosh @Brinetka @Dadusicka @Mr. Right @jasbi @Harper @x.Daisy.x Има неколку форумџики кои се повеќе за манијачење отколку за поздравување @joy1 , @GirlRose , @danichap , @vitamina , @Bridget , @WildMk , @Abeja Ако забележам дека некоја од сите горе споменати фали, ќе ве спомнам во темата Каде е
Se pocuvstvuvav kako devojcevo No bi odbrala kokos, vanila, capucino... Uff more od site po edno lazice Blagodaram hug: Sleden pat baraj sto sakas od mene ke e
Ти благодарам многу Херера поздрав и до тебе. Знам дека си една од ретките личности која е искрена кон мене и ти благодарам на тоа. Сакам да поздравам и да им се заблагодарам на неколку членови . @LiliBoz @Nigredo Odor @LittleChili @Rama @Caci55 @kikkki @IM.TMKQ @Annora @Alishan30 Ви благодарам многу ( знаете зошто ви се заблагодарувам). Поздрав и до сите останати со кои се дружевме во темата : Да зборуваме на дијалект. Имајте пријатен и убав остаток од денот.