Специјален поздрав до @Brunhilde Сонував како сум те поздравила па зошто да не го направам ова и во реалност
Ти благодарам многу на поздравот. Поздрав до сите кои се означени и имајте пријатен и убав остаток од викендот. Поздрав и до @Bitter-Sweet поради нејзиниот интересен избор на книги .
Херера поздрав и до тебе, куп гушки...само ме поздравуваш, јас никако да те поздравам прва, извини Поздрав и до сите означени
Фала @RAF Camora Поздрав и до тебе, па ја користам приликава да ти кажам дека ти и твоите чувства вредите многу повеќе од што мислиш. Некој неблагодарен и никаков успеал да те убеди во спротивното, но квалитетите кои ги имаш не се за потценување, да се има душа е нешто што ретко кој го има. Верувај, вистинските луѓе тоа го ценат. Имаш зошто да се сакаш себеси. Нечија злоба нека не го уништува она со кое зрачиш.
Ти благодарам многу на убавите зборови. Инаку самиот сум виновен за се што ми се случува, бидејќи јас го правам изборот кој сметам дека е добар. Чувствата не можам да ги контролирам, самите извираат од мене. Едноставно тоа е нешто што не можам да го контролирам, колку и да се трудам да го променам. Кога сме кај книгите, доколку не си ја прочитала топло би ти ја препорачал ,, Уметноста на љубовта " од Ерих Фром. Имај пријатен и убав остаток од денот.
Ретко поздравувам, ама морам да ја поздравам @lovestoneddd ќе ме умреш мори не само твоите и јас те обожавам