С и еден огромен П до сите девојки и жени кои обожаваат да ги читаат моите постови и со тоа сум им мила и позитивно делувам на нив ...И вие сте ми мили и позитивни,денот без вас не ми поминува ...Ве сакам! Посебно ги поздравувам и Среќичка и Ливинг глам, девојки од вашите поздрави баш вака се осетив (нормално позитивно исполнета)
Сп и до тебе Марама Сп до Ливинг Глам,ти пуштам среќичка за дуќанот да биде навреме отворен Сп до сите форумџики
СП до Теди. Баш ми фали некоја прегратка. Повторно ќе ја поздравам julie77 , за нејзината позитивна енергија. Овај пат нема да ја поздравам Ким. Може да ме истепа. Се зезам нормално. Најголем позз до нејзе.
СП до Росониерка, денес Милан тепаа 3-0, ете заради тоа и ради тоа што секој ден си купуваш нешто ново... гледам во што последно си купивте, речиси секој ден се подновуваш лаки ју
дааааааааа 3.0 ги скршивме Абе таков е периодот, сега веќе не купувам, штедам за шопинг на попуст (ако издржам ) Така да ти посакувам ти да трошиш периодов наместо мене? Може?
Леле морам да упатам поздрав до Fearless , најголем . Ме расположи ептен . Вака пофалено ме немаат ни најблиските За косава , сите ми викаат дека не знам што е чешел . Кажи ми адреса домашна , ти праќам чоколадо
СП до сте што им дошло преку глава од овој ден,до сите оние што се лошо расположени со мала надеж за подобри и посреќни мигови. И секако СП за сите на форумов оддамна не ве бев поздравила
можеби сум те заборавила во списокот но вака нее ај утре ќе наминам накај твојот факс и ќе те поздравам лично СП до Хипи, којашто секогаш мислев дека е плавуша и ја памтам по аватарот со плавушата Спојлер многу сакав да го видам фустанот од напред каков е edit: СП и до бројче и НЕ сум ве заборавила никоја од вас, особено старото друштво само што поретко пишувам, инаку секогаш ве читам СП до старото друштво и до СИТЕ феминки
Поздрав од мене до Душица Ск, и немој да се чешлаш, супер ти е косата навистина преубаво ти одговара на стајлингот. Поздрав и до сите феминки вака од ептен рано Понеделнички да имате убава недела, и викендот побрзо да дојде
Спојлер Читајќи по темиве вниманието ми го привлече една феминка и сега без никоја причина сакам да ја поздравам . Поздрав до згодната, весела и позитивна идна мама Блонд