Фала многу на поздравот, поздрав и до тебе и твојата малечка и имај лесна бременост . Сакам и јас да пишам многу пати, ама сега со малото ѓаволче тешко . Ми значи што помисли на мене .
Фала ти... Верувам со две кукли се нема време Јас со едно едвај успевам..ама те мислиме да знаеш,кога ќе успееш да се уклучиш поздравине
Ubav e horizontot, ama mnogu daleku si otishla, zatoa te nemashe Znaev deka kje pishesh za Ilinden Srekjen praznik Za mnogu godini.
@Alishan30 Сакав да те поздравам, ама дур ја отворив темава, прочитав и дека си ракче, па уште поголема желба имам да те поздравам
Поздрав и за тебе мила, ме изненади, фала ти Многу пати не е е убаво да си ракче Ќе те поздравам со убаво коктелче за нас две, со сладоледот од тебе
@Sexybaby86 не знам што било ама битно добро завршило... барем така сфатив. И овој СП е за целото нејзино семејство. Секогаш да бидете вака.
@cresa-jagoda @Bubce38 @Alishan30 @Peperutce1115 @Billy Idol Зошто сте ми посебно драги и обожавам да ве читам на форумот Да се освежиме на жешково