Баш ми е мило ако сум придонела некој да се насмее Ми го направи денот со убавите зборови Те гушкам и ти посакувам најубав ден
Баничка без јогурт од таму ко пиво без чипс Знаев дека си мој чоек Со години е иста песна, ко сонце да ме грее кога те читам. Вчера успеа на глас да ме насмееш. Биди секогаш таква позитивна
@waterllady Special hug for you И хепи брдееееј Не знам дали го погодив датумот или можеби сум порано или покасно, ама од сѐ срце ти посакувам само убавини и многу желби исполнети.
Леле Ти благодарам најмногу, многу ме израдува. Порано си два дена, на 9ти ми е роденден. Не е битно воопшто, битно ми го разубави денот. Гушки до тебе
Поздрав со искрени честитки за среќни родендени на батковците на @eli25 и @orhideea . Само радости да ви носат
@Glossy-girl Долги години си член на форумов, ама јас сега дури пред кратко време те приметив и ми остави позитивен впечаток
СП до нашиот најупорен и просветлен научник, @EvAngelos, со една deep и трогателна песна Credits за песната си знае кој
Omg кои се лудациве побогу ц ц ц aа ууу, ете, ја па се чудев зошто изгоре Нотердам, а тоа да ти било ради оваа песна. Готово, решена мистерија