Spoiler: Да ти признаам нешто Kако мало дете се радувам ко ќе се сети некој да ме поздрави во темава јухууууу Поздравче и до тебе
@Herrera Од поодамна сакам да те поздравам поради позитивата која ја шириш на форумов. И да си кажам дека сѐ повеќе ми се допаѓаат твои мислења. Also, ќе споделам и јас една мала тајна. Spoiler Сите се радуваме кога некој ќе се сети да нѐ поздрави. И јас. Ко мало дете. Ти испраќам гушка и ти посакувам убав ден.
@Dream-Girl Секогаш да ми ги дава најубавите вести. Држам среќа, ќе си биде. Едвај чекам да се дружиме.
@Dream-Girl Te прочитав дека се запишуваш на факс. И ми текна на времето кога се запишуваше во средно Порасна девојчето ... Што знам,ми дојде вака да те тагнам и да ти посакам среќа и се најдобро во новиот период од животот! Твоја М,
@Dream-Girl @poenta @Glossy-girl @theowndemon @Anabelle.Amorette @Mishela @Rama @Bitter-Sweet @cresa-jagoda @Someonespecial @Amellie13 @Blue.Sky
Те обожавам девојко, позитива си ми кога те читам и нема да заборавам кога ми беше тешко кога ми пиша и разговаравме во лп
@Buttterfly @cresa-jagoda @Glossy-girl @Bubce38 @prominent @Peperutce1115 @Someonespecial @srcence1607 @LiliBoz @mareane @Harper @Billy Idol @GirlRose Сигурно заборавив некој, во следна прилика ќе надоместам. Заблажете се