Сакам да ја поздравам Оффи што имаше толку храброст да стави свои слики во „Модни критики за храбри феминки“ без да го избрише ликот Алал да и е
Ме мрзеше да ја сечам па да ја аплоадирам на некоја страна па овде. Директно од на дечко ми профилот и ги ставив тука. Ајде кај било кај не било... И така повеќето ги имав на фејсбук, знаат како изгледам Фала на поздравот
Јас ќе си ја поздравам Ла-чика, зошто покрај другите интереси, ја делиме одбивноста кон снегот. И еден Сп до сите кои, исто така, ич, ама ИЧ не се израдуваа на снегов.
Поздрав и до ЛаЧика и Старфиш јас само на првото паѓање му се радувам ,после го мразам,од причина што се раскашалува и кога паѓа,секогаш кога има мене ми студи ,а мразам да ми студи.
Lilit, rossonerka, Annath, ciribiribela, , julie77, blond, BoaVista, Go-Girl, k.i.m, kate21, Phyramide, 2468, Fearless, Trendafilka, Shelea, Offspring, Irenna, Unfaithful18, Гордана 10, Miss Independent, teddybear, Hipica, Lolipop 23, Fearless, Living Glam, marama, baguf4e, Mims 89, Dusica-sk, BeYourself, zaljubena111, Candy 88, nenuska,.... И сите останати Сакав сите да ве набројам. Мили сте ми сите, сите ве читам и преживувам дел од вашето секојдневие, несвесно примам дел од вашите искуства, се обидувам да споделам и јас... Од приватниот живот имам блиски луѓе кои не сум во тек што се им се случува, но затоа тука мора секој ден да се апдејтувам Многу ми беше интересно пред неколку недели, при еден важен муабет, се сетив на еден пост на Шилеа за лидерските способности и нејзиното искусто ми помогна да се извадам И не само тоа, повеќе пати сум се фатила како во одредена ситуација ми текнува на некој податок што го имам тука прочитано, па ми помага... Феминава ни е супеер инспирација и место за издувување и дружење!!!
СП до убавата таа Џули И уште еден СП до Катја.Ефремова. Ми фалиш, девојко! Поздрав и до Среќичка, Бројче, Нина... И едно слонче за среќа
СП до Боависта , зошто сега видов дека имаме три исти прачиња во плакарот. И еден голем поздрав до Пирамидка, сега ми текна на неа, никако да ја начекам.... а имам новости за соопшување.
СП до Старфиш - ајде, па јас чекам новости одамна!!! Шут ми ин да ЕлПи СП и до Нина24 и едно гушкензи вака јавно и СП до ова милово Вајлдче, како му се радува на снегот, и јас ќе го засакам уште малку Јок бре! Не го засакувам, затоа рендом поздрав до сите феминки, ми недостигавте бре цуретини низаедни и посебно до оние кои НЕ сакаат снег во ГРАД
СП до СЕСИ сакам да ме искритикува во темата која е најпопуларна сега за сега. Е да и СП до Старфиш и она сакам !
Најголем и најспецијален поздрав и до тебе Пирамидке. СП и до згодните феминки од темата. Прави манекенки сте.
СП до сите феминки,кои го прават овој форум да биде тоа што е Поздрав до Go-Girl,Senza.Parole,Marama,Boavista,Georgina,Lux,Karina,Rossonerka,Skyangel,Bagufce,Hipica,LIlit,Offspring,Irenna,Anath,Angelche,Trendafilka,Mina,Any-to,Candy,Trendy,SexyLady,BeYourself,Miss Independent,Kim,Julie77,Fearless,Blond,Gordana10,2468,Teddybear,Living Glam,Rainbow,Lolipop,Nina24,Starfish,Karak,Srekicka,Katakomba24,La chicka,Queen S,,Kate 21.Dushica-sk,Wild.Child,Wil-girl,Gami,Ema-sk,Heidi,Kate-the great....и до сите кои не ги набројав
Специјален поздрав до храбрите феминки кои поставија и ќе поставуваат слики во најпопуларната тема во мода и убавина денеска со над 4300 посети за 24 саати. И поздрав до модните критичари, различни вкусови, различни коментари, тоа е нормално. Ние за оценување на девојки од црвениот тепих кој ја облекле светски стилисти даваме некој оцена 1 друг оцена 10 , а камо ли феминките кои си се свој личен стилист и со нашиве македонски стандарди и најскапа гардароба во регионот сепак си тераме свој стил. А ај и да не бидат запоставени и поздрав до оние кои само сеир маваат само на темата