И на двете ни е омилена Tuba Büyüküstün Арно не нè пријави за дупли профили Инаку фала за убавите зборови такви сме
Фала многу на поздравот,емотивен сум за посебни луѓе,затоа што борбата за живот знам колку е тешка,и ги гледам реално работите.Фала ти на убавите зборови
Поздрав до @Rama и @A_star , фала ви многу за поддршката и до @John Snow ,и кога ми контрираш ме смееш.
@prominent Ти благодарам за поздравот Ти праќам гушки и многу честитки за новата работа, само успеси да редиш @GirlRose Ти благодарам за поздравот и за убавите зборови Даа со Црешка сме многу слични за многу работи, само што таа е помлада од мене Те гушкам и ти посакувам успех во факсот @cresa-jagoda Ти благодарам што ме трпеше деновиве со моите измешани емоции Си знаеш дека те @nextredstyle Поздрав и гушки до тебе
Знаеш дека сум секогаш тука за тебе за што и да треба А трпеливоста е мојата јака страна Најмногу љубов до тебе, најсакано ракче
Немам зборови со кои би ти искажала благодарност и почит кон тебе мило девојче. Се радувам што вакви млади личности сеуште постојат .
@Dream-Girl @(:strawberry:) @Someonespecial @cresa-jagoda @Rama @poenta @Anabelle.Amorette @Billy Idol @Amellie13 @Briar Rose @Peperutce1115 @theowndemon @Carolin. Прекрасен викенд ви пожелувам