@Bender Rodriguez пошто онака ми го снема дооолго време и ќе пишев тука ама дојде сега скоро на тема за апстиненција. И си реков: "еј Бендер иди!" И пак го нема. Долго време го нема. Поентата ми е, недостигаат убај долги мислења од тебе. И кратки. Сите се убај. Биди поздравен ама иди почесто, не знајш колку брзо кликам твои мислења кога ќе видам дека има, а вервам не сум само јас. Прегратки!
@poenta Како што е редот, да те поздравам понеделнички. Искористи го денот најдобро што можеш, онака како што ти мислиш дека треба
Еј, фала што ти текна на мене. Чим немало драматичен, срцедрапателен пост од мене "goodbye, cruel forum" у СДК, значи не сум се откажал тотално од феминава. Едно време немав баш инспирација и воља за пишување, а и темите на дискусија не ми беа нешто погодени. Сеа па гледам некои интересни теми на кои радо би пишал збор-два, ама сега немам време. Живот... Тука сум, ве проверувам повремено, само не пишувам често. Ама ќе се поправам, ветувам. Bender will return!
Ќе се кандидирам на избори само со @Yipman2 као менаџер на кампања и под услов да е нешто поскапо од таблет. Не го давам никот ја, Бендер е бренд, као Амди Бајрам и Бепис кола.
@Anabelle.Amorette @Someonespecial @Purplelilac @Tan4ence @theowndemon @prominent @KateKane @cresa-jagoda @Oxymoron
@Shelea Те читам од време на време и немаш поим колку ме релаксираат твоите приказни. Има нешто топло во тебе и убаво ми е на душичкава кога те читам.
Сп до @Bozica1980 @Peco и кој друг сакаше да го гледа Андре https://www.andrerieu.com/en/andre70 На линков го има цел концерт од Мастрихт, бесплатно, по повод неговиот роденден. Ќе го тргнат до утре, па ко воли, нек изволи
Фала и на @LiliBoz што секогаш можам да сметам на неа, на @Nigredo Odor што е со мене и кога сум одлепена 200% и на @theowndemon што ме забавува