@poenta И другите ги препознале сличностите во нашите размислувања. Мило ми е што баш со таква личност како тебе сум на слична фреквенција. Ти посакувам убав, сончев викенд исполнет само со пријатни емоции.
@prominent Искрено, многу се изненадив кога ја видов нотификацијата. Денов не можеше да биде подобар За нашата компатибилност
Сакам од срце да ги поздравам и гушнам неколку членки кои ги сметам за големи несебични жени девојки мајки...и вистински пријателки(ги има и повеќе од овие ) @referentka ,@Bozica1980 ,@Bubce38 ,@Dream-Girl ,@galapce
@Doozy @Someonespecial @Mishela @Ginger^ оти ретко се враќам на форумов, ама навраќам за да ве читам. Ве гушкам.
@prominent Понеделник Пред нас е нова страна од планерот за работни обврски и постигнување на целите. Задоволството од успехот значи убав ден исполнет со неизмерна среќа
Поздрав до @Asparagus, многу underrated членка (што многумина мислат дека е член ), а секое мислење ѝ е на место
@poenta Понеделник не ми е понеделник без твојот поздрав И овој ден беше исклучително добар. Верувам дека ми пренесуваш некоја посебна енергија со постовиве Нормално, имаш поздрав бек